Φυσικό Αέριο

Το φιλικότερο καύσιμο στο περιβάλλον σε σχέση με τα υγρά ή στερεά καύσιμα

Ένας τομέας με τον οποίο ασχολείται ιδιαίτερα το τεχνικό μας γραφείο είναι οι εφαρμογές φυσικού αερίου για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και ειδικότερα για τη θέρμανση χώρων.

Τομπάζη 39, Θεσσαλονίκη 546 44, Ελλάδα

Ένας τομέας με τον οποίο ασχολείται ιδιαίτερα το τεχνικό μας γραφείο είναι οι εφαρμογές φυσικού αερίου για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και ειδικότερα για τη θέρμανση χώρων.
Το φυσικό αέριο, καύσιμο φιλικότερο στο περιβάλλον σε σχέση με τα υγρά ή στερεά καύσιμα, παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για τους χρήστες του με σημαντικότερα την αυτονομία στη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, την οικονομία στην κατανάλωση αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος λόγω των μειωμένων εκπομπών καυσαερίων. Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι χιλιάδες ικανοποιημένοι χρήστες φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα , Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.
Γίνεται αντιληπτό,λοιπόν, ότι είναι απαραίτητο ο υποψήφιος καταναλωτής να επιλέξει αδειούχο εγκαταστάτη, με γνώση και εμπειρία, ώστε να εξασφαλίσει τα παραπάνω οφέλη και επιπλέον την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασής του.

CHAFFOTEAUX

Η μεθοδολογία του γραφείου μας είναι συγκεκριμένη:

  • Επισκεπτόμαστε το χώρο του υποψήφιου καταναλωτή και καταγράφουμε τις ανάγκες του, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις
  • Υπολογίζουμε τα θερμικά φορτία και σχεδιάζουμε το υδραυλικό δίκτυο καθώς και το δίκτυο φυσικού αερίου
  • Επιλέγουμε ποιοτικά υλικά, σχεδιασμένα για το σκοπό χρήσης τους, τα οποία φέρουν πιστοποίηση από Εθνικό ή διεθνή οργανισμό π.χ. CE, EN, DVWG
  • Προτείνουμε εξαρτήματα τα οποία αναβαθμίζουν την εγκατάσταση προσφέροντας επιπλέον οικονομία, ασφάλεια αλλά και μακροζωία.
  • Αναθέτουμε σε αδειούχους θερμοϋδραυλικούς την κατασκευή της εγκατάστασης υπό την επίβλεψή μας
  • Συντάσσουμε το φάκελο προς την εταιρία διανομής αερίου

Για το τέλος αφήσαμε την ¨καρδιά¨ της εγκατάστασης θέρμανσης, το λέβητα φυσικού αερίου. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους Ιταλικούς και Γερμανικούς κατασκευαστικούς οίκους BAXI, UNICAL, RIELLO, CHAFFOTEAUX, WOLF και προτείνουμε στους πελάτες μας το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις τους αλλά και τις οικονομικές τους δυνατότητες ( λέβητας με περιορισμένες διαστάσεις, εξωτερικής τοποθέτησης, ιδιαίτερης αισθητικής ).
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με το λέβητα αερίου που πρόκειται να εγκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε, ακόμη και αν έχετε επιλέξει ήδη κάποιον διαφορετικό εγκαταστάτη.

  • Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε:    +30 2314 020 197