Σχετικά με εμάς

Το τεχνικό γραφείο των Ζιάννα Ιωάννη και Ζιάννα Αργύριου, ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη. Το 2013 μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου και δραστηριοποιείται εώς σήμερα.

Το γραφείο δραστηριοποιείται σε τέσσερις κυρίως τομείς:

Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρολόγου – μηχανολόγου μηχανικού

Περιλαμβάνονται ενδεικτικά:

 • Μελέτες θέρμανσης, φυσικού αερίου, κλιματισμού
 • Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας
 • Έκδοση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
 • Ενεργειακά πιστοποιητικά
 • Ηλεκτρολογικά σχέδια
 • Επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών έργων – συμβουλευτικές υπηρεσίες

Κατασκευαστικές εργασίες

Περιλαμβάνονται ενδεικτικά:

 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης, φυσικού αερίου, κλιματισμού
 • Εργασίες ολικής ή μερικής ανακαίνισης οικιών και επαγγελματικών χώρων
 • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ισχυρών – ασθενών ρευμάτων
 • Θερμομονώσεις, μονώσεις – στεγανοποιήσεις.

Εμπορία ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

Σε συνεργασία με καταξιωμένους κατασκευαστές ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του, επαγγελματίες και ιδιώτες, τις κατάλληλες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας.

Συντήρηση και επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

Σε συνεργασία με αδειούχους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων,υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, τεχνικούς καυστήρων,αναλαμβάνουμε την υποστήριξη των εγκαταστάσεων θέρμανσης, κλιματισμού, φυσικού αερίου, όσον αφορά τη τακτική συντήρηση αλλά και την επισκευή, ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια και οικονομία.

Ένας τομέας με τον οποίο ασχολείται ιδιαίτερα το τεχνικό μας γραφείο είναι οι εφαρμογές φυσικού αερίου για οικιακή ή επαγγελματική χρήση  ( θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, μαγείρεμα )

Το φυσικό αέριο, καύσιμο φιλικότερο προς το περιβάλλον σε σχέση με τα υγρά ή στερεά καύσιμα, παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για τους χρήστες του με σημαντικότερα την αυτονομία στη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, την οικονομία στην κατανάλωση αλλά και τη προστασία του περιβάλλοντος λόγω των μειωμένων εκπομπών καυσαερίων. Χιλιάδες είναι οι ικανοποιημένοι χρήστες φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα , Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Για να αξιοποιήσει τα παραπάνω οφέλη, είναι απαραίτητο ο υποψήφιος καταναλωτής να επιλέξει αδειούχο εγκαταστάτη, με γνώση και εμπειρία, ώστε να εξασφαλίσει την ασφαλή, οικονομική  και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασής του.

Η μεθοδολογία του γραφείου μας είναι συγκεκριμένη:

Επισκεπτόμαστε το χώρο του υποψήφιου καταναλωτή και καταγράφουμε τις ανάγκες του, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις

Υπολογίζουμε τα θερμικά φορτία και σχεδιάζουμε το υδραυλικό δίκτυο καθώς και το δίκτυο φυσικού αερίου

Επιλέγουμε ποιοτικά υλικά, σχεδιασμένα για το σκοπό χρήσης τους, τα οποία φέρουν πιστοποίηση από Εθνικό ή διεθνή οργανισμό π.χ. CE, EN, DVWG

Προτείνουμε εξαρτήματα τα οποία αναβαθμίζουν την εγκατάσταση προσφέροντας επιπλέον οικονομία, ασφάλεια αλλά και μακροζωία.

Ηλεκτρονικοί θερμοστάτες χώρου, αισθητήρια αντιστάθμισης, θερμοστατικές κεφαλές, ερμάρια προστασίας, ανιχνευτές  με αυτόματη διακοπή της παροχής αερίου, μαγνητικά φίλτρα κατακράτησης των σωματιδίων του υδραυλικού δικτύου.

Επιβλέπουμε την κατασκευή της εγκατάστασης η οποία πραγματοποιείται από αδειούχους θερμουδραυλικούς

Συντάσσουμε το φάκελο προς την εταιρία διανομής αερίου

Τέλος, γίνεται η έναυση-ρύθμιση του λέβητα αερίου καθώς και η επίδειξη λειτουργίας του.

Για το τέλος αφήσαμε την ¨καρδιά¨ της εγκατάστασης θέρμανσης, το λέβητα φυσικού αερίου. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους Ιταλικούς, Γερμανικούς, και Κορεατικούς κατασκευαστικούς οίκους BAXI, UNICAL, RIELLO, IMMERGAS, VAILLANT, NAVIEN και προτείνουμε στους πελάτες μας το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις τους ( λέβητας με περιορισμένες διαστάσεις, εξωτερικής τοποθέτησης, ιδιαίτερης αισθητικής ).

Το τεχνικό μας γραφείο στελεχώνεται από τους:

 • Ζιάννα Ιωάννη, Μηχανολόγο Μηχανικό
 • Ζιάννα Αργύριο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό

Επίσης, το γραφείο συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων ( Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί )

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με το λέβητα αερίου που πρόκειται να εγκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε, ακόμη και αν έχετε επιλέξει ήδη διαφορετικό εγκαταστάτη.